Wednesday, January 28, 2009

Appraisal.....

Dah sampai pulak musim appraisal untuk tahun 2008. Borang pun dah sampai ke tangan aku ni. Tinggal nak isi tugas je lagi.

Aku dah mintak sidia buatkan untuk aku form tu guna pagemaker, so aku cuma perlu buka file dan taip aje apa yg aku nak tulis.Hehehe...

La ni aku tengah download pagemaker kat pc aku kat opis ni. Lambat giler prosesnya. Penat pulak aku nunggu. Dari sebelum lunch tadi aku download, sampai la ni tak abis lagi.

Nanti bila dah buleh run kat pc aku, aku siapkan cepat² benda ni sebab pagemaker yang aku download cuma trial tuk 30 hari je. Hehehe....

Kat rumah pun sama jugak. Trial 30 hari. Kelmarin aku download. Tapi sekejap je rasanya. Mungkin sebab internet connection kat opis ni lambat sikit kot. Tu yang buatkan proses download tu rasa cam bertahun nak settle. Huhu....

Nak sambung main game dulu la. Release tension cari bahan untuk assignment. Nanti² ada cerita baru aku tulis lagi.

4 comments:

alif-mikail said...

Kak rina
bila mau graduate da?

adrin_malina said...

baru abis setahun ar. ada lagi 3 tahun nak ngadap ni. hehehe.... 2011 baru habis gamaknya. itu pun kalau takde sangkut². ahaks

afandi said...

salam ziarah,
banyak sangat ke assignment tu...

adrin_malina said...

salam... hehehe.. tak banyak pun.. 3 subject je.

.