Wednesday, March 23, 2011

Blogspotpun Ada Error????

Aduhai! Apasal la malang sangat nasib nih. Sudahlah internet tak boleh dilayari di rumah, nak update blog di pejabat pula ada masalah. Bukan kerana blogspot diblock di pejabat tetapi katanya ada error lain.

Pelik pula ni. Selalunya tak pernah katanya ada orang lain yang edit apa-apa di blog ini. Iyelah kan, selama hari ini, saya seorang sahaja admin dan authornya. Tidak pernah saya izinkan sesiapapun menulis bagi pihak saya di blog saya ini.

Adakah blogspot bermasalah????

2 comments:

HanyNafisya said...

Kak Ad, try check browser settings.. mungkin kat situ akak terblock blogspot.. kadang² kita tertekan tanpa disedari

azrina nur rusly said...

hehe... dah ok dah hany. smlm error kejap je. try posting yg sekali lg baru ok smlm.

.