Wednesday, November 04, 2009

Sedih Aku Pedih

Hari ni agak malang sikit bagi aku. Dah la penat dengan kerja, tak henti-henti orang datang buka akaun sebab nak apply IPO Maxis tu, di tambah lagi dengan cuti separuh hari budak sebelah aku kat opis ni. Kemudian tengahari pulak sidia marah aku dan tuduh aku seperti aku ni curang dengan orang lain.

Tak cukup lagi dengan hati aku disakiti, sedih dan pedih hati aku ni hinggakan mood aku jadi tak menentu. Kerja aku pun tadi tersilap. Entah macam mana la petang tadi aku boleh buka akaun orang lain dengan nombor mykad orang lain. Masyaallah.

Sedih betul aku hari ni. Hampir meleleh jugak airmata aku tadi sambil aku buat kerja tu. Puas jugak la mencari jalan nak contact client yang tersalah nombor tu. Kemudian entah macam mana ilham datang, aku try cari dalam bakul sampah budak sebelah aku. Alhamdulillah, jumpa aku form orang tu yang tersalah isi dan ada pula nombor telefon dia. Dapat ler akak tu contact client tu dan minta dia datang ke opis esok.

Ni aku siap bawak form orang tu balik rumah. Aku nak isi form updating. Esok senang. Pening aku bila kerja banyak cenggini. Penat. Hari-hari balik kul 8.30 malam. Tak larat aku. Ni nak kena buat asgmnt pulak.

2 comments:

Hisham said...

hye salam jengah,nice blog..kite tkr link k...bubye

adrin_malina said...

salam. selamat datang. k. mari bertukar-tukaran link. haha

.