Monday, November 10, 2008

Teambuilding di Langkawi (31/10/2008 hingga 2/11/2008)



sebelum berangkat



selepas teambuilding (dgn muka berpeluh² lg)



sebelum dinner



semasa dinner



depan bilik (dgn kaklong sblm check out)

Aku gerak dari Klang ke LCCT Sepang pukul 3.45 petang. Tiket ke Langkawi pukul 6.50 petang. Tunggu staff Affin dari KL punya la lama. Sampai naik geram dibuatnya. Tapi yang kelakarnya masa kat dalam kapalterbang tu. Ekeke... Masa makanan diedarkan tu... kat nasi lemak kaklong ada rambut, so kitorang mintak tukar. Pastu dah dapat makanan ganti, masa order air sekali pramugari Air Asia tu kata... "kita dah nak mendarat". Wakakaka... Tak sempat nak makan.

Sampai kat sana, program yang diaturkan sepatutnya pi shopping kat Pekan Kuah dan kemudian pi makan kat Restoran Lobster Village. Tapi schedule tukar ler pulak. Pi makan dulu kemudian baru la pi Pekan Kuah. Sampai sana dah malam, mana nak sempat pusing² shopping. Masuklah satu kedai tu je. Aku beli coklat je. Ada gak niat nak beli set bekas lauk/lontong yang boleh pusing² tu tp duit lak tak cukup. Entah apa mengongnya aku agaknya, masa kat airport terlupa nak kuarkan duit kat ATM tu. Lepas beli² coklat, naik bas dan gerak ke Sheraton Resort.

Esoknya hari Sabtu adalah hari teambuilding.....

Giler penatnya masa hari teambuilding tu. Pagi ok lagi, cuma tahan² ngantuk je. Tapi acara belah petang tu yang tak tahannya. Faci tu buat program explorace. Huhu... Letih berlari² sini sana, turun naik jalan berbukit, turun naik tangga. Kena tebalkan muka minta alatan yang nak digunakan dari pekerja resort. Tapi tak menang juga group aku tu. Ahaks. Yang menangnya cuma time wedding planner tu je. Kumpulan aku dapat markah tertinggi.

Nanti sambung pulak kat posting lagi satu....

2 comments:

alif-mikail said...

pergi langkawi? seronoknya...

adrin_malina said...

tak dapat seronok², penat je yg dapat lebih.

.